Flytte sammen

Unge som ældre par flytter sammen i ejerbolig. Den fordel, som en fællesøkonomi giver, er ret enkel – økonomien mangedobles, når en fællesøkonomi opstår.

Husholdningsbudgettet er langt sjovere, når udgiften til boligen deles i to. Samtidig er der med dagens lånetyper bedre mulighed for at eje frem for leje og dermed spare op til fremtiden sammen.

En robust økonomi og bedre lånevilkår
Når husstandsindkomsten forenes mellem to, bliver økonomien mere robust og pengeinstitutterne giver langt bedre lånevilkår. Med den rigtige lånetype, afdrag på lånet og formål med boligtypen, kan den første fællesbolig være et godt opsparingsredskab til fremtiden.

Når man køber bolig sammen, skal man være opmærksom på at bosætte sig strategisk i forhold til arbejdsplads eller studie. Derudover skal man være 100 pct. enige om valg af boligtype.

Få vigtig boligsparring og undgå ’fejlkøb’
Det kan være dyrt at sælge et ’fejlkøb’ eller bytte ejerbolig, hvis området ikke er korrekt, når man flytter sammen i en ejerbolig.

Derfor er en god boligsparring med en rådgiver, forældre eller den lokale mægler ultravigtigt. En god planlægning og sunde, gensidige overvejelser giver det bedste langsigtede resultat, når man flytter sammen – uanset alder.

Book møde

Stil dig selv disse spørgsmål

  • Hvad er vores behov til boligen?
  • Hvordan er vores fremtidsplaner?
  • Ønsker vi at spare op i boligen?

Hvordan vi hjælper dig

  • Vi vil holde et møde med dig og gennemgå din aktuelle BoligCyklus.
  • Vi vil have fokus på dine ønsker og vejlede dig i den bedste handel.
  • Vores formål er at give dig overblik og skabe økonomisk gevinst og ro.