Drømmeboligen

Her gælder der tit helt andre spilleregler end praktik og logistik.

Køberne til drømmeboligen ”svæver over vandene” og det er svært at få armene ned over den gode økonomiske situation skabt af friværdi, forbedrede lønninger, arvede formuer eller bonusser.

En dyrere bolig kræver en langsigtet plan
Det er svært at holdene benene på jorden i denne fase, men planen skal lægges endnu længere end ved det almindelige boligskifte, da der typisk er tale om en større og dyrere bolig.

Hvis man investerer i en drømmebolig, skal man have en langsigtet plan, som hænger sammen med indtægt vs. omkostninger. Når man en dag skal sælge ejendommen igen, skal investeringen gerne komme hjem igen, og man skal være opmærksom på, at drømmeboligen for nogle ikke er drømmeboligen for andre.

Find en lokal og loyal sparringspartner
Dermed sagt at køberne af drømmeboligen skal kunne bære et fremtidigt tab og formentlig regne med, at drømmen ikke altid er en god investering. Et godt råd er, at køberne skal finde sig en lokalkendt og loyal sparringspartner, når drømmeboligen erhverves. Samtidigt køberne huske, at indkomst eller pension står mål med udgifterne til livsstil og bolig.

Book møde

Stil dig selv disse spørgsmål

  • Hvad er vores behov til drømmeboligen?
  • Hvad er vores fremtidsplaner?
  • Hvad er vores prioriteringer i forhold til geografi og kvadratmeterpris?

Hvordan vi hjælper dig

  • Vi vil holde et møde med dig og gennemgå din aktuelle BoligCyklus.
  • Vi vil have fokus på dine ønsker og vejlede dig i den bedste handel.
  • Vores formål er at give dig overblik og skabe økonomisk gevinst og ro.