Den sidste bolig

Flytning til den sidste bolig er nok den sværeste flytning en boligejer går igennem. Kræfterne er ikke de samme som da man var i 30’erne, nogle skal måske opgive drømmehuset igennem årtier, imens andre måske har mistet en partner og skal flytte alene for første gang i livet.

Valget af den sidste bolig skal være rigtig første gang
Netop derfor skal valget være rigtigt første gang! Flytningen i sig selv er hård, men valget af boligen skal også overvejes nøje. Det forkerte valg kan have konsekvenser økonomisk og socialt, så her er det vigtigt at overveje størrelse, funktioner og beliggenhed.

Her skal man søge rådgivning og sparring hos familie, den lokale rådgiver eller mægler, da økonomien er en meget stor del af grundlaget for valget. Uanset om den sidste bolig er en ældrebolig/plejehjemsplads, ejerbolig eller lejebolig. Der er fordele ved alle tre boligtyper og ved den rigtige sparring, sikrer du dig den helt rigtige økonomi og bolig.

Skriv dig op til boligforeninger
Det kan betale sig at være skrevet op i andelsboligforeninger, boligforeninger eller lignende, 10-15 år inden behovet kommer. I de fleste storbyer og provinsbyer er der mangel på boligtyper, som er tilpasset seniorer, særligt hvis du ønsker en altan eller lille terrasse.

Book møde

Stil dig selv disse spørgsmål

  • Hvad er  mine behov til den sidste bolig?
  • Hvilken boligtype er jeg interesseret i?
  • Ønsker jeg økonomisk fleksibilitet i boligen?

Hvordan vi hjælper dig

  • Vi vil holde et møde med dig og gennemgå din aktuelle BoligCyklus.
  • Vi vil have fokus på dine ønsker og vejlede dig i den bedste handel.
  • Vores formål er at give dig overblik og skabe økonomisk gevinst og ro.