Behov for mindre plads

En skilsmisse kan være et hårdt slag, når man som par har haft en hverdag sammen. Men selvom fundamentet slår revner, behøver økonomien ikke gøre det. Når beslutningen om skilsmisse er truffet, er det første spørgsmål oftest, om den ene skal blive boende eller om boligen skal sælges.

Lave renter og låneprodukter giver flere muligheder
De nye tider med lave renter, låneprodukter og ligestilling mellem boligejerne gør, at mange enlige ejere har mulighed for at blive i boligen i en årrække, hvis partneren flytter. Det kan være til gavn for økonomien og familieforhold med børn, der ikke skal skifte bolig og institutionspladser midt i kølvandet af en skilsmisse.

Få vigtig sparring, når økonomien splittes op
En god plan for fremtiden er vigtig, da man i en skilsmisse går fra fællesøkonomi til singleøkonomi. Få sparring med en rådgiver eller mægler, der har erfaring med lokale muligheder for udlejning eller løsninger, for at få lagt den bedste plan for fremtiden både økonomisk og praktisk. Her kan en lokal rådgiver eller mægler også hjælpe med, at man ikke sælger for billigt eller unødvendigt.

Book møde

Stil dig selv disse spørgsmål

  • Hvad skal boligen rumme?
  • Hvordan skal boligen passe til min livssituation?
  • Hvad er mine prioriteringer i forhold geografi og kvadratmeterpris?

Hvordan vi hjælper dig

  • Vi vil holde et møde med dig og gennemgå din aktuelle BoligCyklus.
  • Vi vil have fokus på dine ønsker og vejlede dig i den bedste handel.
  • Vores formål er at give dig overblik og skabe økonomisk gevinst og ro.